Rutes


Rutes


La Ruta curta té una distància de 9,5 km.  
Recorregut senzill i completament pla vorejant el riu per la nova via verda fins al camí de les mitjanes per on tornarem direcció Aitona.  Aquest itinerari és apte per a tots els públics.

Podeu consultar-la al següent enllaç:La Ruta Mitjana té una distància de 16,5 km. 
Recorrerem la ruta curta i a l'altura de la població ens desviarem cap a la serra de Montefiu, on gaudirem grans vistes dels camps florits. Continuarem pel peu de la Serra Brisa passant pels llocs on s’han gravat les imatges del programa Trinxeres de Tv3. Dificultat mitjana.

Podeu consultar-la al següent enllaç:La Ruta Llarga és per als més preparats i consistent amb un recorregut de 20 km, amb un desnivell mitjà-alt. 
Ens desviarem de la ruta anterior i continuarem pel camí de la cova del Pare Palau fins arribar a la Ermita Sant Joan de Carretalà. En aquell punt gaudirem de la preciositat del paisatge amb diferents tons de colors. Dificultat mitjana-alta

Podeu consultar-la al següent enllaç:
Percentatge de camí de terra: 90%. Hi haurà diferents avituallaments al llarg del recorregut, en un d’ells s’oferirà un entrepà i beguda. El diversos recorreguts gaudeixen de diversitat paisatgística tot combinant arbres fruiters, aquest any en flor, espai forestal de gran atractiu i camins entre turons.
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada